Super Silver Haze

Super Silver Haze

Super Silver Haze is een overheerlijke haze soort die zeer populair is in coffeeshops en bij thuiskwekers. Deze haze wietsoort heeft bij het roken een krachtige kruidige smaak, de kruidige smaak is een typisch kenmerk van een goede haze wietsoort.

Super Silver Haze is een soort die al lang bestaat en tegelijk met de Skunk in Nederland geïntroduceerd werd. Samen met de Northern Light zijn er kruisingen gemaakt en hieruit is de haze ontstaan.

De meeste haze soorten zijn niet geschikt voor de mensen die nog nooit een joint gerookt hebben. Ook is deze Super silver haze niet geschikt voor de kwekers zonder ervaring, vanwege haar lange bloeitijd is er meer kans op problemen.

super viler haze Wietzaadjes.nl Huismerk

Dit is een Super Silver Haze wiet top van het Huismerk van Wietzaadjes.nl

Een Super Silver Haze wietplant kweken

Deze haze is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek maar je kunt deze wietsoort ook buiten kweken maar ze heeft een zomer nodig waarin de luchtvochtigheid niet te hoog is. In de bloeiperiode is een wietplant het meest kwetsbaar voor rot en schimmels, in de groeiperiode kan een wietplant meer vochtigheid aan zonder te rotten. De Super silver haze is een lang bloeiende wietsoort en is dus het meest geschikt in warme landen waar het minder regent dan in Nederland. Je kunt deze wietplant best in Nederland kweken maar dan zul je toch moeten zorgen voor een afdakje als het regent, ook zul je iedere dag de toppen van je wietplant controleren op rot of schimmels. Teveel regen en teveel vocht in de lucht zorgen bij haze soorten in Nederland vaak voor problemen, deze problemen ontstaan meestal vanaf halverwege de bloeiperiode.

wietplant silver haze oogstrijp

Deze wietplant is bijna rijp genoeg om te oogsten

Super silver haze wietplant

Huismerk Wietzaadjes.nl Super Silver Haze wietplant

wietplant super silver haze

Hier zie je de volledige Super Silver Haze van het Huismerk van Wietzaadjes.nl

Eigenschappen en kenmerken van de Super Silver Haze

Super silver haze is een wietsoort die (net zoals alle andere haze soorten) voornamelijk bestaat uit sativa genetica. De hoofdgroep sativa heeft een aantal kenmerken, hierdoor kun je een klein beetje inschatten of je eigen gekweekte wietplant ook sativa genetica bevat. Je kunt een haze wietplant herkennen aan onder andere deze eigenschappen:

  • Deze wietsoort wordt behoorlijk groot
  • Ze neemt in de bloeiperiode nog in hoogte toe, ze groeit nog door
  • Haar blad is donkergroen en bestaat uit een aantal lange slanke bladvingers
  • De bloeitijd van een haze is meestal langer dan 10 weken
  • Haze heeft bij het roken altijd een krachtige en kruidige smaak
  • Het effect van haze is krachtig en erg sterk aanwezig
droge wiet silver haze

Dit is een top droge Super Silver Haze en is gebruiksklaar

droge wiet silver haze

Droge haze wiet van het Huismerk van Wietzaadjes.nl

silver haze wietplant toppen

Deze Silver Haze heeft zeer harde toppen

Haze wietzaden

Er zijn veel breeders die wietzaden ontwikkelen met dezelfde genetica als deze haze, maar dan onder een andere naam. Zo is er bijvoorbeeld Silver Haze, Silver surfer haze of Shining silver haze. Bekijk hier een aantal afbeeldingen van verschillende merken en hun Silver haze wietzaden soort. Je kunt op Wietzaadjes.nl Silver haze wietzaden bestellen uit een assortiment van meer dan 140 feminised silver haze wietsoorten.

dinafem super silver seeds

Super Silver van Dinafem Seeds

green house super silver haze

Super Silver Haze van Green House Seeds

wietzaadjes super silver haze huismerk

Super Silver Haze van het Huismerk van Wietzaadjes.nl

Super silver haze wietzaden bestellen

Ben je op zoek naar Super silver haze wietzaden? Je kunt simpel en snel je eigen Silver haze wietzaden bestellen, samen met nog tientallen andere soorten die ontstaan zijn uit het kruisen met de Super silver haze. Wietzaadjes voor deze haze wietplant zijn verkrijgbaar in feminised vorm, er zijn inmiddels ook al Super Silver haze autoflowering zaden!

Silver Haze wietplant oogsten

Op onderstaande afbeeldingen zie je een Silver Haze wietplant die oogstrijp is. Je ziet duidelijk op de foto’s hoe de wietplant eruit ziet vóór het oogsten en na het oogsten. Op deze manier kun je vergelijken en zien welke bladeren je van je wietplant af moet knippen. Bij deze wietplant zijn de toppen wat bij elkaar gehouden door een touw, dit touw is na de oogst verwijdert en je ziet duidelijk dat de takken direct gaan hangen. Soms is ondersteunen dus absoluut nodig om doorknakken te voorkomen.

silver haze wietplant oogsten

Deze Silver Haze wietplant is oogstrijp en zo ziet ze eruit voordat ze geoogst wordt

wietplant geoogst

Deze Silver Haze is zojuist geoogst. Op deze manier kun je precies zien welk blad je weg moet knippen.

silver haze

Hier zie je een groot aantal mooie toppen van een wietplant. Deze toppen voelen hard en compact aan wat een typische eigenschap is voor haze wietplanten

Prijs per gram van de Super Silver Haze

Als je wiet wilt kopen zal de prijs per gram van Super Silver Haze wat hoger zijn dan de prijs per gram van de gemiddelde wietsoorten. De reden dat Super Silver Haze duurder is heeft vooral te maken met de bloeitijd. De bloeitijd van deze haze wietplant is langer dan de gemiddelde wietsoort vanwege haar hogere sativa gehalte. Doordat deze plant langer bloeit is er ook meer kans op problemen tijdens de bloeiperiode van de wietplant. Ook is de prijs per gram van Silver Haze hoger omdat het meer tijd kost om ze te oogsten. Hoe langer een bloeiperiode van een wietplant is, hoe duurder de wiet meestal is. Je zult in een coffeeshop dus minder geld kwijt zijn aan een white widow wiet dan aan een Silver Haze wiet. Ook heeft de haze een iets lagere opbrengst omdat de toppen niet enorm dik worden, de kwaliteit van de haze wiet is erg hoog, mits goed gekweekt. Hierdoor betaal je een hogere prijs per gram voor de Silver Haze.

Het kweken van Super Silver Haze

Wil je zelf een Super Silver Haze kweken? Dat kan! Je kunt vanuit zaden prima je eigen Silver Haze kweken. Je kunt ook stekjes kopen maar die zijn officieel verboden. Als je Silver Haze wilt kweken dan kun je dat het beste doen vanuit zaden. Het kweken van Silver Haze uit wietzaden heeft twee grote voordelen: Je weet zeker dat je ook echt een Silve Haze hebt en je kunt geen ziektes of schimmels overnemen, zaden zijn altijd ziektevrij. Als je kiest om Silver Haze te kweken vanuit stekjes kan het zijn dat de stekjes al ziektes met zich meedragen. Je kunt hierdoor problemen krijgen als je wat verder bent met je kweek. Als je zelf dus lekker je eigen kruidige Silver Haze wietplant wilt kweken kun je het beste even kijken op Wietzaadjes.nl daar vind je enorm veel Silver Haze wietzaden die je zelf kunt kweken onder de juiste omstandigheden voor je wietplant.

Super Silver Haze effect

Wat is het effect na het roken van de Silver Haze? Zoals je misschien al weet bestaat deze silver haze voornamelijk uit sativa genetica. Dat wil zeggen dat je het effect voornamelijk in je hoofd (geestelijk) zult voelen, dit effect is dus veel minder voelbaar in het lichaam. De Silver Haze maakt je niet sloom, suf of slaperig maar juist wat actiever en productiever. Bij het gebruik van de Silver Haze kun je meestal je dagelijkse dingen nog gewoon doen. Echter kun je van deze haze wiet natuurlijk ook knetter-stoned worden, het ligt eraan hoeveel je ervan rookt. Als je rustig rookt en niet teveel haze in je joint draait dan heb je een zeer prettig en ontspannen gevoel in je hoofd die je zelfs nog creatief en actief kan maken. Het Super Silver Haze effect is lekker, ontspannen en met de juiste hoeveelheid kun je je dagelijkse dingen nog prima doen!

Foto’s van de Silver Haze wietplant

Wil je meer afbeeldingen van deze wietplant zien? Bekijk dan alle foto’s waarin je de zaadjes, de groeiperiode en de bloeiperiode duidelijk kunt zien. Ook de toppen na het oogsten en de droge wiet van deze haze wietplant kun je zien op deze mooie afbeeldingen. Bekijk de Silver Haze foto pagina.