Strain Hunters Cannabis Seedbank

Strain Hunters – Cannabis seeds

Strain Hunters Seeds is inmiddels een bekend merk wat ontstaan is uit het bedrijf Green House Seeds. Strain Hunters ontwikkelt wietzaadjes in de feminised en autoflowering soorten. De breeders van Strain Hunters hebben de wereld rond gereisd op zoek naar de beste genetica. Dit merk levert een wat kleiner aanbod maar de soorten die ze aanbieden zijn erg goed. Ze ontwikkelen feminised en autoflower wietzaden die geschikt zijn voor binnen en buiten of soorten die zeer makkelijk te kweken zijn of veel wiet opleveren.

Dit merk draait nog niet zo lang mee in de zadenwereld maar hebben inmiddels wereldwijd populariteit opgebouwd en hebben een goede naam. Strain Hunters wietzaden zijn goed van kwaliteit en bestaan uit exclusieve en zorgvuldig geselecteerde genetica.

Strain Hunters Logo

Strain Hunters Seeds Seedbank Bedrijfslogo

Wietzaden van Strain Hunters

Strain Hunters biedt een mooie zaadlijn aan met mooie genetica. Deze wietzaadjes worden je aangeboden in feminised en feminised autoflower wietzaden. Je hebt keuze uit allerlei mooie wietsoorten met goede genetica. Ze hebben veel wietplanten die makkelijk te kweken, die geschikt zijn voor een binnen en buiten wiet kweek of soorten die een hoge of juist een zeer smaakvolle opbrengst wiet hebben. Hieronder zie je een opsomming van de soorten van Strain Hunters.

  • Afgooey
  • Big tooth
  • Caboose
  • Damnesia
  • Damnesia Auto
  • Flowerbomb Kush
  • Money Maker
  • Skunk Auto
  • White Lemon
  • White Strawberry Skunk
strain hunters caboose

Strain Hunters – Caboose

strain hunters skunk auto

Skunk autoflower van Strain Hunters

white lemon strain hunters

Dit is de White Lemon van Strain Hunters

Strain Hunters Expedities

Strain Hunters heeft een aantal landen bezocht en zijn hier op zoek gegaan naar nieuwe soorten en nieuwe genetica. Ze hebben verschillende reportages van hun expedities waarin je de eigenaar op de voet gevolgd wordt. Dit zijn erg leuke documantaires waarin je vanalles ziet over hoe er gezocht wordt naar de beste genetica. Ze hebben hiervoor landen bezocht zoals Malawi, India, Marokko, Trinidad en St. Vincent, Swaziland en Columbia.

Strain Hunters Expeditie India

De verpakking

De verpakking is erg sterk en zeer goed verzorgd. Ze verpakken hun feminised en autoflower wietzaden in een verpakking van een CD. In de verpakking zit zelfs een DVD met de expedities die ze gedaan hebben, de zaden zijn zeer goed beschermd verpakt achter stevig plastic wat de vorm heeft van het land waar de genetica van de wietplant vandaan komt. Na ontvangst van de wietzaden kun je deze nog zeker een jaar bewaren, indien dit het geval is, bewaar je zaden dan koel en donker.

strain hunters verpakking

Dit is een afbeelding van de verpakking van de wietzaadjes van Strain Hunters