Spliff Seeds

Cannabis zaden van Spliff Seeds

Spliff Seeds is afkomstig uit Amsterdam en heeft inmiddels een zeer goede naam opgebouwd. Ze leveren zowel feminised als autoflower wietzaden. Ook hebben ze een aantal zeer mooie medicinale wietsoorten en wietsoorten die zeergeschikt zijn voor een wiet kweek buiten.

Ze leveren zeer goede kwaliteit wietzaden, alle soorten zijn zeer stabiel en leveren zeer mooie kwaliteit wiet op. Ze zijn al jaren bezig met het ontwikkelen van wietzaden en het verbeteren van hun genetica.

spliff seeds

Het bedrijfslogo van Spliff Seeds

Bekijk hier een aantal soorten van Spliff Seeds

bubblegun van spliff seeds

Bubblegun

spliff seeds cheese wietsoort

Cheese

blue medi kush spliff seeds

Spliff Seeds – Blue Medi Kush

Wietzaad soorten

Ze leveren een groot aantal soorten feminised wietzaden aan, ook hebben ze zeer mooie en goede autoflowers en ook semi-autoflowering wietzaden. Hieronder een paar afbeeldingen van Spliff wietplanten en soorten, op deze afbeeldingen zie je de bloemtoppen van de vrouwelijke wietplanten die afkomstig zijn van de feminised of autoflowering wietzaden van het Amsterdamse merk Spliff.

Afghani Gold
Ak
Ak Automatic
Amnesiac
Blue Berry
Blue Medi Kush
Bubblegun
Crystal White
Dutch Automatic

Dutch Blue Automatic
Fast Bud Outdoor
Gold Rush Outdoor
Jack F1
Medical Kush
Mega Power Plant
Polm Gold Outdoor
Power Plant
Snow White

Spliff Cheese
Spliff Diesel
Spliff Strawberry
Super Skunk
Sweet n Sour Indoor
Sweet n Sour Outdoor
White Widow
White widow Automatic

Outdoor wietplanten

Wil je buiten wiet kweken? Dan bieden ze je een aantal zeer mooie soorten aan die speciaal ontwikkelt zijn voor een wiet kweek buiten.Veel van deze wietplanten zijn ook prima geschikt voor een buitenkweek in Nederland. De mooie outdoor wietplanten zijn: Fast Bud Outdoor, Gold Rush Outdoor, Polm Gold Outdoor en Sweet n Sour Outdoor.