Kweektechnieken

Verschillende kweektechnieken voor je wietplant

Bij het kweken van een wietplant kun je alles op zijn natuurlijke beloop laten. Je laat de plant groeien zoals ze dit zelf zou doen. Als je niet teveel onderhoud of werk aan je wietplant wilt hebben dan kun je het beste je plant laten groeien zoals ze is, zonder enige techniek toe te passen. Deze technieken zijn allemaal bedoelt om een hogere opbrengst, een lagere plant of een hoger THC gehalte te ontwikkelen.

In deze uitleg kun je veel lezen over de verschillende kweektechnieken die je kunt toepassen op wietplanten. Zo kun je een wietplant toppen en snoeien, op deze manier houd je de wietplant laag en je krijgt twee hoofdtoppen waardoor je iets meer opbrengst hebt. Ook kun je je wietplantje fimmen waardoor je misschien wel vier of vijf hoofdtoppen krijgt!

Bekijk hier onder een overzicht van de meest gezochte kweektechnieken voor een wietplant, je kunt ook een keuze maken in het menu aan de linkerkant van deze pagina. Nogmaals, deze kweek technieken zijn niet nodig om een goede wietplant te kweken, deze technieken zijn opties voor mensen die het leuk vinden om bepaalde dingen met hun wietplant te proberen.

Bekijk hier onder de meest populaire artikelen onder de hoofdgroep ‘Kweektechnieken’ of maak een keuze in het menu.