Ziekte en ongedierte

Last van ziekte of ongedierte op je wietplant?

Iedere plantensoort kan last hebben van ziektes en insecten of ongedierte. In veel gevallen gaan deze problemen niet vanzelf weg en moet er dus een oplossing gevonden worden om het probleem aan te pakken. In bijna ieder geval is er wel iets te doen aan het probleem echter is het van heel groot belang dat het probleem met ziekte of ongedierte in een vroeg stadium ontdekt wordt.

Er is een soort ongedierte genaamd spint, dit komt veelvuldig voor bij wietplanten en deze spint kan je wietplant dan ook enorm aantasten als je er niet op tijd opmerkt, spint in een laat stadium aanpakken is bijna niet te doen. Een andere bekende is de bladluis, ook deze luizen kom je tegen op iedere plant en dus ook op een wietplantje. Gelukkig zijn hier ook goede oplossingen voor en is het probleem prima te verhelpen of te voorkomen. In alle gevallen geldt, hoe eerder je het probleem ziet, hoe makkelijker het op te lossen is. Op deze pagina’s vind je enorm veel informatie over ongedierte en ziekten van je wietplanten.

Bekijk hier onder de meest populaire artikelen onder de hoofdgroep ‘Ziekte en ongedierte’ of maak een keuze in het menu.