Wat zijn vaporizers?

Vaporizer
Wat is een vaporizer? Een vaporizer is een apparaat dat gedroogde kruiden en dus ook cannabis kan verhitten. Deze temperatuur is zo hoog dat de medische en de werkzame stoffen vrijkomen in een geurige rook. Deze rook bevat geen enkele giftige stof die wel in sigarettenrook voor komen.

Hoe werkt een vaporizer?
De ruimte waarin de wiet ligt wordt opgewarmd tot ongeveer 200 graden, bij deze temperatuur verdampen de werkzame stoffen uit de wiet. Bij het schoonmaken na het roken zie je nog duidelijk dat het blad wat overgebleven is, gewoon groen is en dus niet is verbrandt.

Wiet in je vaporizer
Bij het verdampen van cannabis komen de werkzame stoffen, THC, CBD en CBN vrij. De stoffen benzeen, tolueen of naftaleen komen niet vrij en er wordt een grote vermindering van koolstofmonoxide en teer behaald, wat natuurlijk veel beter is voor je gezondheid.

vaporizer pijpje

Dit is een vaporizer pijpje wat niet duur is en erg handig in gebruik. Het enige wat je nodig hebt is een beetje wiet en een aansteker.

electrische vaporizer

Dit is een electrische en digitale vaporizer die zeer geschikt is voor regelmatig gebruik

Vaporizer kopen of bestellen?
Waar kun je een vaporizer bestellen? Op internet zijn er zeer veel shops die vaporizers verkopen. Zorg dat je een goed en bekend bedrijf vindt die betrouwbaar is en snel kan leveren.

Welke soorten vaporizers zijn er?
Er zijn enorm veel verschillende soorten vaporizers. Om te beginnen kunt je kiezen uit gewone pijpjes waar je gewoon simpel met een aansteker je wiet kunt verdampen. Ook zijn er electrische vaporizers te krijgen, uiteindelijk hebben ze allemaal maar één doel, het verdampen van de werkzame stoffen in cannabis.